Sinds het ontstaan in 1983 is varkenshouderij Heijderhoeve uitgegroeid tot een prachtig bedrijf, met inmiddels drie locaties in Heeswijk-Dinther. Hier zijn wij dagelijks met twintig deskundige medewerkers in de weer om onze Duroc varkens te verzorgen. Vanuit ware ambacht en alles zelf doen, naar waar we nu staan. Onze varkenshouderij is de trots van onze familie.

Het Duroc ras staat bekend om zijn goede ham, met precies de juiste hoeveelheid vet voor een ultieme smaakbeleving. Daarom zijn onze Duroc varkens geliefd bij echte Bourgondiërs en fijnproevers. Onze kwaliteitsbiggen gaan voornamelijk naar het prachtige Parma in Italië, waar ze gek zijn op echte ambachtelijke ham. Naast Italië transporteren wij onze varkens naar grossiers en keurslagers.

Wij vinden het belangrijk om betrokken en alert te zijn bij alles wat er binnen ons bedrijf speelt. Daarom kan iedereen binnen ons bedrijf meedenken en meebeslissen. Dat is een van onze krachtpunten. Niet voor niets zijn wij iedere minuut op de werkvloer te vinden: hup, handen uit de mouwen! Robert is veel in de stal en doet de in- en verkoop. Helma houdt de administratie en boekhouding bij. Samen rollen daar de grote lijnen uit, om ons fijne bedrijf iedere dag een stukje beter te maken. Maar dat doen wij niet alleen. Wij zijn trots op onze betrokken en gemotiveerde medewerkers. Samen werken wij met plezier aan een verantwoord, gezond maar bovenal heerlijk stukje vlees.

 

Robert en Helma van der Heijden

 
Heijderhoeve.jpg